Header

Just nu har jag en myspys stund för mig själv. Sitter vid skrivbordet med "The Flash" igång på datorn. Äter även lite mörkchoklad, hihi.
Sista dagen på sportlovet nu. Det har gått både snabbt och söligt men jag känner mig ändå inte fullt redo för både skola och jobb igen. En veckas lov till hade inte gjort mig något. Jag började iaf mitt lov med att lana (i princip att man spelar hela tiden) tillsammans med D & S från fredagen - måndagen. Därefter åkte jag hem till mig och de två fortsatte lanet hos S. I torsdags kom Dogge till mig igen och åkte härifrån idag. Vi har ätit gott, kollat på fotbollscup i Eslöv, spelat dator, kollat på filmer och Melodifestivalen, dessutom spelade vi tre även bowling i onsdags. Jag kom sist haha!

Nu har det gått 15 dagar sedan jag skrev ett inlägg. What should I do?! Funderar på om jag ska ut någon gång och fotografera lite så här kommer lite mer "vår" bilder sen när våren nalkas. Juste.. har jag sagt att mitt rum äntligen börjar se ut som ett rum igen?
Fått iordning det mesta nu och är hyfsat nöjd. Finns några få saker jag vill ändra fortfarande menmen.
Kan ni tänka er att det "bara" är ca 3 månader kvar tills jag tar studenten (!!!) längtar så mycket, redan börjat kolla smått på balklänningar och studentkläder. Längtar tills jag får min studentmössa och resten av studentsakerna från Galio. Några av mina vänner har redan fått deras och oh my gosh dom var så otroligt fina. Dock bara sett deras studentmössor men ändå!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

"London calls me a stranger, a traveller
this is now my home, my home
I'm burning on the back street
stuck here sitting in the backseat
I'm blazing on the street
what I do isn't up to you
and if the city never sleeps
then that makes two" - Ed Sheeran

Hej alla!
Efter senaste inlägget har det inte hänt så mycket.
Jag fick en ny säng i fredags förra veckan (3/2) som var både längre och bredare. Så skön den är (!!!!). Lördag & söndag bestod i stort sätt bara av städning.. Fortfarande inte klart!! Städade senast i tisdags.
Sedan har det varit skola i måndags, tisdags var jag ledig från skolan eftersom vår ena lärare var sjuk och den andra lät oss slippa lektionen (skulle börjat 14:30 och skulle ha hållit på till 16:40). Annars har jag varit på min praktikplats/lärlingsplats onsdag - fredag. Nästa vecka ska jag vara vikarie för min handledare några timmar, ÄNTLIGEN (!!) Trivs verkligen där.
Både i förrgår och igår åkte jag pulka med barnen på min praktikplats/lärlingsplats. Så roligt! Vissa saker blir man ju aldrig för gammal för haha

Nu är jag hos min kille sedan igår. Vi tog mopederna till honom igår runt 19:00. När vi kom dit så var vi båda väldigt kalla, speciellt jag, så vi la oss i soffan med täcket på för att värma oss samtidigt som vi skulle sätta på Flash. Slutade med att vi såg ca 4 minuter av Flash sedan la vi oss i sängen. Jag somnade tydligen nästan direkt. Sedan vi vaknat så har vi kollat klart på Flash, han har spelat lite CS och jag har kollat runt lite på instagram och halvsovit. Så typiskt mig på morgonen.


Säng: Roma kontinentalsäng från Mio

Juste. Idag är det dessutom melodifestivalen!!!
Min favorit hittills, efter att ha lyssnat på ca 1 minut av allas låtar, är helt klart Allyawan..
Såhär tror jag att det kommer gå i kvällens deltävling som är i Malmö. - Utan inbördes ordning på de som jag tror ska till andra chansen och de som jag tror blir utslagna.

Till Final:

1. Allyawan - Vart har du varit
2. Benjamin Ingrosso - Good lovin'

Andra chansen:

3. Mariette - A million years
4. Lisa Ajax - I don't give a

De jag tror kommer åka ut först är:
5. Etzia - Up
6. Dismissed - Hearts align
7. Roger Pontare - Himmel och hav

Likes

Comments

Efter att jag stått ute och fryst i ca 20 minuter så är jag äntligen på bussen. Lyssnar just nu på Ed Sheerans låtar på Spotify (har laddat ner alla). Han har så otroligt fin sångröst! 😍

Imorgon är det fredag. Jag ska hålla på i mitt rum när jag slutat jobbet/praktiken. Får ju äntligen min nya säng så jag måste fixa i rummet, hjälpa pappa att ta ut min gamla säng (som ska kastas) och sedan montera ihop den nya så jag kan sova i rummet. Min kille ska antagligen hjälpa mig och sedan kanske sova hos mig. Ska bli så skönt att få min nya säng som dessutom är bredare (!!!!)

Nu ska jag äta min frukost och fortsätta lyssna på Ed Sheeran innan jag måste av bussen, haha.

Likes

Comments

Subscribe