Header

Håll nere musknappen på bilderna om ni sitter vid en dator - gör likadant fast med fingret om ni är via smartphones

Har sovmorgon idag! Woho
Senare idag ska jag ha redovisning om GI-metoden så nu har jag fixat lite mer inför den så det blev klart. Nu är det dax för mig att börja göra mig iordning för att sedan äta frukost med min lillasyster.

Idag är det enbart 11 dagar tills jag fyller 19år och jag får antagligen mitt studentpaket (studentmössa, glas, tröja osv) samma vecka som jag fyller år eller veckan efter. Det känns som nu börjar det verkligen närma sig allt. Om ungefär 68 dagar är det dax för balen och exakt en vecka efter är det dax för utspring. Vilket betyder att jag tar studenten då!! Efter det är det min tur att söka jobb, så småningom flytta hemifrån, hihi

feeling good låtar!
- Spotify

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag blir en hyfsat lugn dag. Jag har ju studiedag imorgon! Men ja.. när jag vaknat så kollade jag mobilen en del. Sociala medierna och skrev lite med min kille och Emma. Sedan skulle min syster träna med vår mamma. Blev att mamma skulle göra annat först så jag tog över henne. Tränade då i 20 minuter tillsammans med syrran. Gud så svett man blev!!! Var helt slut efteråt men gick in och tog en kalldusch. Så skönt det var (!!) nu sitter jag i sängen med lite musik igång och håller på att färglägga i min nya målarbok med mina nya pennor. Kan varit bland de bättre köpen jag gjort. Var på Netto igår med mina föräldrar och hittade då två stycken målarböcker som jag blev förälskad i och även tuschpennor. Blev 2 målarböcker (50:- styck) samt 2 förpackningar tuschpennor (30:- /förpackning men köpte likadana). Riktigt fynd då målarböckerna brukar gå på mycket mer. Nu har jag 200 sidor av kärlek haha. Gjorde två st bilder klara igår, en i varje bok, är nu på min tredje bild. Så lugnande och härligt att bara sitta med det och musik igång! det är sån riktigt MÅ BRA faktor i livet nu. Senare tror jag att jag kommer sätta igång säsong två av Shadowhunters, en serie jag fullkomligt älskar.

Likes

Comments

Subscribe