Header

Okej ska jag vara ärlig så vet jag knappt vad jag gjort de senaste dagarna sedan jag bloggade sist. Jag var tvungen att kolla igenom mina bilder på mobilen för att se om jag "dokumenterat" något och det hade jag. Bra va? I fredags så fick jag städryck men var rent för trött för att städa under dagen. Mot kvällen åkte jag och pappa iväg och handlade lite godis och därefter sattes städningen igång. Städade från kanske 22:00/23:00 till 02:30, något sånt, med en massa pauser och lite DIY. Jag gjorde en "ljuslykta", eller vad man kan kalla det, av en gammal tom glasburk som jag sedan ritade på och skrev osv. Gjorde den nästan helt svart förutom texten "I L❤️VE ME", "HELLO" och en Palm eftersom ljuset skulle komma igenom någonstans ju. Därefter tog jag en ljusslinga, som egentligen är till min julgran, som går på batteri och satte i den i burken. SÅ MYSIGT det blev och så nöjd jag är. I lördags (igår) började jag städa lite igen sedan var det dax för mat. I samband med att vi åt så sa J att jag kunde följa med henne och Y (+ E) till HX dagarna och titta på Oskar Linnros. Det blev att snabbt fixa sig eftersom hon sa detta ca 30-40 minuter innan tåget skulle gå. Vi tog iallafall tåget 20:05 och kom sedan hem därifrån runt ca 01:30 tror jag. Vi stod absolut LÄNGST fram och så härliga dom "vakterna" var som stod mellan oss och scenen. Dessutom så var jag inte så taggad på att se Oskar Linnros från början men när det väl började så blev jag riktigt taggad. Mitt tycke om honom ändrades snabbt till det bättre. Han var riktigt bra! När vi hade kommit hem la jag mig i soffan och tittade på film(er) till 04:30 typ, gick och la mig i sängen men somnade inte förrens runt 06:00 på morgonen. Idag har jag legat i sängen fram till ca 16:00 p.g.a min huvudvärk som tagit dö på mig och verkligen sugit alla mina krafter ur mig. Skulle egentligen städat idag också men det får jag hoppa över.. så när jag väl gick upp ur sängen så skulle jag äta "frukost" och därefter blev det direkt sängen igen men satte istället igång tvN i rummet så jag helst inte skulle sova/halv sova mer. För en liten stund sedan satte jag igång en film som heter "Paper Towns" genom play på tvN. Har sett den förr men vad gör det? Den är bra så det får bli den nu. Däremot är det dax för mat så jag var tvungen att pausa den..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Var väldigt seg imorse vilket resulterade i att jag inte åt frukost förens vid 13:30/14:00. Därefter fick jag reda på att en person stod utanför oss. Till min överraskning så fick jag en Färgläggningsbok/målarbok, två st Marabou choklad (apelsinkrokant och oreo) samt två påsar med mini kinder bueno. Efter det blev det in, betala en räkning & sedan fixa sig lite för att köra till Netto. Vilket regn det kom då vilket sedan kom från och till under några timmar efter. Handlade två set/kit med kontorssaker och en apelsinfestis. Därefter blev det äta pizza och nu sitter jag i mitt rum. Ritar/färglägger i den nya boken och lyssnar på musik på Spotify samtidigt som försöker få igång Sims 3 på datorn. Måste bara tillägga att jag älskar min " #sunday FEELING " tavla med lampor i, så otroligt fin och mysig är den! Fast jag har ju dock en stor förälskelse i just ljuse/lampor men schhhh det får vara vår hemlighet.

Likes

Comments

Igår när jag körde hem, i allt ösregn som dessutom gjorde ont, så såg solen ut som att den var "rödaktig". Såg riktigt mysigt ut och sedan tog jag en paus i körandet hem. Stannade för att njuta av regnet och äta mitt kexchoklad och därefter köra hem igen. Väl hemma blev det äta mat och ta det lugnt. Senare på kvällen blev det glass för mig, mamma och syrran samtidigt som vi kollade på film. Idag försökte vi planera en tre/femkamp eller åka och bada i hamn eller stranden. Inget av det hände. Vi målade dock lite (bilden där det står "Queen" var min) sedan så åt vi och M&J åkte och kollade på bio. Eftersom det blev en massa negativitet innan så beslöt jag mig för att inte följa med. Jag satte nyss igång filmen "Everything, Everything" på svenska heter den Ingenting och allting. Har velat se den så länge så nu blev det min tur att kolla på den och jag kunde inte blivit nöjdare. Pappa kom dessutom hem med ett wienerbröd som jag tänkte njuta av tillsammans med filmen. Dax att ta det lugnt!

Likes

Comments

Subscribe