Header
Postad i: Bilder, Outfit/Kläder, Vardag

Nu är helgen strax slut. Jag börjar morgondagen med Mediyoga, efter det drar jag mig hemåt och börjar fixa mig och sedan iväg till skolan. Själva skoldagen börjar jag med prov i religionen.. kommer gå åt skogen för min del tror jag men har jag tur får jag godkänt iallafall!

Lördag igår. Vad hände då för min del?
Jo.. Dogge hade planerat en heldag i Lund för oss två.
Vi gick upp tidigt för att kunna ta oss in till Lund. Vi skulle vara där runt kl. 8:15 för att hinna till Grand Hotel där vi skulle äta frukost buffé. Så himla gott det var!
Jag misslyckades med att göra min våffla (som ni ser på bilden) men allt var verkligen himmelskt. Både hur det såg ut där inne och all mat samt dricka.

Efter frukosten på Grand Hotel begav vi oss till Bollhuset. Där kollade vi lite när hans morbror spelade en bowling match (vi skulle bowla egentligen med det var fullbokat just då). Efter att vi kollat en stund på bowling matchen gick vi till Högavalls badet. Badade på äventyrsbadet några timmar för att sedan spela bowling 15:00. Dogge vann på bowlingen.
Har ni sett skyltarna Högavall har på dörren till vissa omklädningsrum? Blev så glad av det!
"Omklädningsrum för alla kön och inget kön"

Slänger även in en outfit bild på de kläder jag hade under dagen. Tänk på allt var överraskning så därav hade jag inte "finare" kläder på hotellet!

Efter bowlingen tänkte vi åka skridsko men vi båda var trötta. Plus att jag trillade i trappan på högavall så jag hade fortfarande lite ont i bena efter det.. :/
Vi hoppa då skridskon och gick runt lite i Lund. Vi gick bland annat och hämta ut bio-biljetterna, kolla i en butik och sedan gick vi till Pressbyrån vid botan (botulfsplatsen). På Pressbyrån tog vi vars en fransk hot dog, jag tog ost och bacon korv med vanlig fransk hot dog dressing & Dogge med den starkaste korven dom hade samt den starkaste dressingen. Förstår inte hur han klara det, jag fick smaka hans korv, den var riktigt stark! Haha.

Efter att vi ätit korven och sedan gått runt en bra stund till så gick vi till restaurangen vi skulle äta mat på. Vi år på Tatung. Riktigt god mat har dom. Det var andra gången jag åt där med Dogge och tredje gången totalt.

Dogge beställde friterade kycklingbitar där han fick till ris, sötsur sås och grönsaker, sedan beställde han då någon coca Cola. Jag själv beställde dock chicken Nuggets med pommes, fick även till grönsaker och en sås, sedan beställde jag Sprite till det. Så längesedan jag drack Sprite. När vi hade ätit upp beställde Dogge en long drink och jag isvatten, haha.

När vi ätit och druckit klart begav vi oss vidare till SF Bio. Vi skulle se assassin creed (älskar spelet och jag såg såklart fram emot filmen). Köpte även en snacks med sour cream and onion smak och en Cola eftersom vi hade pengar över på ena biokortet. Såååååå bra bion var! Dock så var jag nära på att somna efter en halvtimme och så fortsatte det resten av filmen. Dogge kände sig också väldigt väldigt trött sa han. MEN vi höll oss vakna och såg hela bio-filmen, haha. När bion var slut tog vi bussen till Lund C för att sedan ta tåget hem till mig.

Tack hjärtat för en underbar dag! Riktigt mysig och trevlig var den.
I Love you. 💞

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Subscribe