Header

Hur länge tror ni jag kan köra på bloggen nu?
Det har gått lite mer än en månad nu sedan jag bloggade sist.. under den månaden har jag haft planeringsdag med jobbet & börjat jobba nu (riktigt arbete, inte bara praktik som innan). Jag jobbar numera på en grundskola i lunds kommun som 50% fritidspedagog (tror det räknas som vikariat) åtminstone tills årsskiftet. Är på fritids där i årskurs 2 med härliga elever och härlig personal. Jag var även på kick off på Ven med jobbet som verkligen var en upplevelse med mycket galenskaper och skratt men även jobb och planeringar.

Anledningen till varför det inte varit så mycket bloggande nu under den månaden som gått har väl delvis varit för att jag har varit väldigt trött efter jobbet samt fullt ös med att försöka anpassa sig till allt och det är mycket att ta in nu i början. Sedan när jag haft tid så har jag velat varva ner och det har jag då gjort genom att kolla på serie mer eller mindre.
Nu hoppas jag själv på nya tag här på bloggen igen då jag inte kan släppa bloggen helt enkelt. Jag har dessutom börjat att vara lite piggare efter jobbet (inte för att det syns på bilden) nu när jag kommit in i det hela.

Ps: när detta inlägget publiceras är jag på jobbet och har precis börjat min arbetsdag. Jag ska påbörja min halvtimmes planering sedan är det dax för möte och resterande av arbetsuppgifterna. Detta inlägget är tidsinställt vilket betyder att det publiceras på vald tid och jag valde nu kl 12:00 för det kändes som en bra tid! Nu när detta skrivs är det onsdag kl 23:00 så ni förstår ju säkert att det känns lite sent att publicera ett inlägg nu och jag ska gå och lägga mig. Jag avslutar detta inlägg med att säga godnatt och godmorgon & jag hoppas ni saknat mig här för jag har definitivt saknat er!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Subscribe