Header
Postad i: Bilder, Vardag

Just nu har jag en myspys stund för mig själv. Sitter vid skrivbordet med "The Flash" igång på datorn. Äter även lite mörkchoklad, hihi.
Sista dagen på sportlovet nu. Det har gått både snabbt och söligt men jag känner mig ändå inte fullt redo för både skola och jobb igen. En veckas lov till hade inte gjort mig något. Jag började iaf mitt lov med att lana (i princip att man spelar hela tiden) tillsammans med D & S från fredagen - måndagen. Därefter åkte jag hem till mig och de två fortsatte lanet hos S. I torsdags kom Dogge till mig igen och åkte härifrån idag. Vi har ätit gott, kollat på fotbollscup i Eslöv, spelat dator, kollat på filmer och Melodifestivalen, dessutom spelade vi tre även bowling i onsdags. Jag kom sist haha!

Nu har det gått 15 dagar sedan jag skrev ett inlägg. What should I do?! Funderar på om jag ska ut någon gång och fotografera lite så här kommer lite mer "vår" bilder sen när våren nalkas. Juste.. har jag sagt att mitt rum äntligen börjar se ut som ett rum igen?
Fått iordning det mesta nu och är hyfsat nöjd. Finns några få saker jag vill ändra fortfarande menmen.
Kan ni tänka er att det "bara" är ca 3 månader kvar tills jag tar studenten (!!!) längtar så mycket, redan börjat kolla smått på balklänningar och studentkläder. Längtar tills jag får min studentmössa och resten av studentsakerna från Galio. Några av mina vänner har redan fått deras och oh my gosh dom var så otroligt fina. Dock bara sett deras studentmössor men ändå!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Subscribe